Συμβολισμοί, «μυστικά» των επίσημων Skins

21 06 2006

Original post από τον migf1 :

  • Όλα τα επίσημα skins περιέχουν τουλάχιστον τους εξής βασικούς (ας τους πούμε) «χορηγούς»: PCTECH, HELLAS, OLFSL, LFS, τον ήλιο του ΕΟΤ, καθώς επίσης το λογότυπο της ομάδας μαζί με την ανάπτυξή του (GVR και Greek Virtual Racing). Περιέχουν επίσης τα δυο μοτό «Greeks do it better» και «do it the Greek way». Το λογότυπο της ομάδας και η ανάπτυξή του έχουν πάντα την ίδια γραμματοσειρά, ενδεχομένως όμως σε διαφορετικό μέγεθος ή και πyκνότητα γραφής. Γενικότερα προσπαθώ να κρατώ πάντα ίδιες τις γραμματοσειρές σε όλα τα αυτοκόλλητα και παίζω μονάχα με το μέγεθος και την πυκνότητα γραφής τους, ανάλογα το αυτοκίνητο (δεν τα καταφέρνω πάντα όμως).
  • Τα βασικά χρώματα της ομάδας είναι το μπλε και το λευκό, για αυτό και όσα skins διαφέρουν έχουν ένα έξτρα πρόθεμα στο όνομα του JPG, πριν το GVR. Π.χ. η εικόνα της ασημένια έκδοση της BF1 ονομάζεται BF1_svGVR1024.JPG, όπου sv σημαίνει «silver version». Το κανονικό GVR skin της BF1 ονομάζεται BF1_GVR1024.JPG (1024 είναι η διάσταση του skin, στην περίπτωση αυτή είναι1024×1024). Γενικότερα, για να προκριθεί ένα skin ως επίσημο GVR skin πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες της πρώτης παραγράφου (ή τουλάχιστον να έχει ως βασικά χρώματα μόνο το μπλε και το λευκό και να εμφανίζει τα GVR και GREEK VIRTUAL RACING με την συγκεκριμένη γραμματοσειρά).
  • Το Νο 54 συμβολίζει τις 9 ρίγες της ελληνικής σημαίας (5 μπλε και 4 λευκές)
  • Το αυτοκόλλητο PCTECH εμφανίζεται πάντα διπλό, συμμετρικά, συμβολίζοντας έτσι το Host name και το Password που χρησιμοποιούμε όταν ανοίγουμε server για online παιχνίδι (pctech-pctech). Εξαίρεση αποτελεί το FOX.
  • Το πλήρες όνομα της ομάδας περιέχει και τη λέξη «Team» στο τέλος (Greek Virtual Racing Team), αλλά στα skins παραλείπεται (εννοείται).
  • Οι σημαίες τοποθετούνται έτσι ώστε να φαίνονται τουλάχιστον από δυο όψεις του εκάστοτε αυτοκινήτου (συνήθως από το πλάι και από πάνω, αλλά όχι πάντα. Π.χ. στα XFG, XRT οι σημαίες φάινονται από πάνω και από μπροστά)

Technorati : , ,

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: