GVR UMC – LFS DEMO (Ανεπίσημο Μίνι Πρωτάθλημα GVR – LFS DEMO)

31 10 2006

Το GVR UMC – LFS DEMO (GVR Unofficial Mini Champ – LFS DEMO) αποτελείται από 12 αγώνες (ένας κάθε Κυριακή) εκμεταλλευόμενο όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αυτοκινήτων/πιστών της demo έκδοσης του LFS. Για να υπάρχει κίνητρο και για τους πιο αδύναμους οδηγούς, η σειρά εκκίνησης των αγώνων θα είναι η αντεστραμμένη κατάταξη των αντίστοιχων προκριματικών, δηλαδή ο poleman των προκριματικών θα εκκινεί τον αγώνα τελευταίος, ο 2ος των προκριματικών θα εκκινεί τον αγώνα προτελευταίος, κ.ο.κ.

Για να αποφύγουμε περιπτώσεις όπου κάποιοι θα θελήσουν να κάνουν επίτηδες μεγάλους χρόνους στα προκριματικά για να εκκινήσουν τον αγώνα από τις πρώτες θέσεις, οι 5 πρώτοι των προκριματικών θα βαθμολογούνται όπως θα βαθμολογούνταν σε κανονικό αγώνα (5 βαθμούς ο 1ος, 4 βαθμους ο 2ος, κ.ο.κ.) Οι βαθμοί αυτοί θα προστίθονται στους όποιους βαθμούς αποκομίσουν στον αγώνα (ομοίως, 5 βαθμούς ο 1ος, 4 βαθμους ο 2ος, κ.ο.κ.).

Έτσι αν για παράδειγμα κάποιος πάρει και pole-position στα προκριματικά και κερδίσει και τον αγώνα, τότε θα αποκομίσει το μέγιστο των βαθμών, που είναι 10 (5 για την pole position + 5 για τη νίκη στον αγώνα).

Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο και πολλή δράση θα έχουν οι αγώνες και επιβραβεύονται εξίσου οι δυνατοί και οι αδύνατοι οδηγοί.

Το σκεπτικό είναι να περάσουμε καλά και να προπονηθούμε για επικείμενες συμμετοχές της GVR σε επίσημα, διεθνή, πρωταθλήματα. Το πρόγραμμα και οι κανόνες συντάχθηκαν με στόχο να ικανοποιήσουν (από πλευράς διασκέδασης κι επιβράβευσης) τόσο τους έμπειρους όσο και τους νεοφερμένους εικονικούς οδηγούς της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους κανόνες, τη βαθμολογία, κλπ, επισκεφθείτε το σχετικό θέμα στο φόρουμ της ομάδας, στη διεύθυνση: http://gvr.gameplanet.gr/viewtopic.php?t=52


Ενέργειες

Information

Σχολιάστε