Κωδικοί κι Επεξηγήσεις Πιστών & Αυτοκινήτων στο LFS

13 12 2006

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Το LFS στην έκδοση U έχει 19 αυτοκίνητα, 3 εκ των οποίων είναι πραγματικά (licensed) και τα υπόλοιπα είναι μοντέλα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Αυτό που έχουν προσπαθήσει να κάνουν οι δημιουργοί του είναι να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες αυτοκινήτων (από απλό Μίνι Κούπερ της δεκαετίας του ’50 μέχρι Φόρμουλα 1 του 2006).

Σε ότι αφορά τις πίστες, υπάρχουν 7 (καμία πραγματική) η κάθε μια εκ των οποίων περιλαμβάνει διάφορες ειδικές διαδρομές, οι οποίες με τη σειρά τους διατίθενται είτε σε κανονική είτε σε αντίθετη φορά. Επί της ουσίας, συνολικά βγαίνουν 53 διαφορετικές πίστες, καλύπτοντας σχεδόν οποιαδήποτε κατηγορία (από άσφαλτο και χώμα μέχρι drag και drift).

Ο παρακάτω πίνακας εξηγεί στα γρήγορα τους κωδικούς και τα βασικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων του LFS. Αμέσως μετά ακολουθεί ανάλογος πίνακας για τις διαθέσιμες πίστες! Γνωρίζοντας τους κωδικούς των πιστών και των αυτοκινήτων θα μπορείτε να προσανατολιστείτε ευκολότερα στους πίνακες βαθμολογίας του Ανεπίσημες Χρονομετρήσεις: UHC, αλλά κυρίως σας βοηθάει να εντοπίσετε πιο εύκολο και γρήγορα τα στησίματα (setups) στις διάφορες σχετικές ιστοσελίδες!

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: