Ένας τρόπος έκφρασης.

14 12 2006

Από τα πρώτα χρόνια ύπαρξης του, το LFS συγκέντρωσε sim racers από όλο τον κόσμο που συνήθως το μόνο κοινό που είχαν ήταν η αγάπη τους για αυτόν τον εξομοιωτη αγώνων. Ένας τρόπος έκφρασης αυτής της αγάπης είναι τα βίντεο που πολλοί χρηστές έφτιαξαν και φτιαχνούν κατά καιρούς με θέμα το LFS.

Αν και ο κάθε ένας έχει το δικό του λόγο να φτιάξει ένα βίντεο για το LFS, συνήθως οι πηγές έμπνευσης είναι η δράση των αγώνων, η παρουσίαση δεξιοτεχνίας των οδηγών, ο θαυμασμός για το φυσικό μοντέλο του εξομοιωτη και η ομορφιά στη λεπτομέρεια σε οποιονδήποτε τομέα.

Κατά την ενασχόληση με την κοινότητα του εξομοιωτή εύκολα βρίσκεις κανείς νέα θέματα σε διαφορα σχετικά fora οπού χρηστές παρουσιάζουν το δικό τους video με θέμα το LFS. Όπως σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες υπάρχουν κάποιες προσπάθειες που ξεχωρίζουν.

Σε αυτή την ενότητα (live For Speed>Movies) θα τοποθετούνται σύνδεσμοι από οπού θα μπορείτε να κατεβάσετε μερικές από τις καλύτερες ταινίες με θέμα το LFS που έχουν πέσει στην αντίληψη μας κατά καιρούς.

Κάποιες από αυτές είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν αφού οι servers στις οποίες ήταν ανεβασμένες αρχικά δεν υπάρχουν πια και σωθήκαν μόνο σε προσωπικές συλλογές.

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: