Επανασχεδίαση των επίσημων GVR χρωματισμών

2 01 2007

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Ξεκίνησε η επανασχεδίαση των επίσημων GVR χρωματισμών, με στόχο όλα τα αυτοκίνητα να έχουν κοινή αισθητική και βασικό χορηγό το GamePlanet. Προστίθενται επίσης ως χορηγοί η WordPress που φιλοξενεί το επίσημο blog της ομάδας, η Royalnetworks που διατηρεί δυο από τους 24ωρους online servers της GVR και το περιοδικό 4τροχοί στο φόρουμ του οποίου συμμετέχουν ενεργά αρκετά από τα μέλη της GVR.

Μετά από αρκετούς πειραματισμούς καταλήξαμε στον χρωματισμό με την καρό σημαία στην πίσω μεριά των αυτοκινήτων, με την ελπίδα πως μαζί με την διπλή λωρίδα και το βασικό γαλανόλευκο χρώμα θα κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο οποιοδήποτε αυτοκίνητο της GVR.

Από φέτος ο κάθε οδηγός του αγωνιστικού τμήματος της GVR θα έχει τον αριθμό του στους χρωματισμούς των αυτοκινήτων του (customized skins), ενώ τα υπόλοιπα μέλη της GVR μπορουν να χρησιμοποιούν τις βασικές εκδόσεις των χρωματισμών, με το διακριτικό «Test Driver«.

Οι αριθμημένοι χρωματισμοί των οδηγών βρίσκονται στο blog της ομάδας, σε σελίδα κλειδωμένη με κωδικό, ενώ οι Test Driver χρωματισμοί θα δημοσιεύονται στο φόρουμ της ομάδας και θα είναι φυσικά ελέυθεροι. Ο κωδικός της σελίδας θα αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα ανακοινώνεται στα ζωντανά meetings των οδηγών του αγωνιστικού τμήματος, στο MSN.

Καλή χρονιά σε όλους!

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: