Διευκρινήσεις περί Αγωνιστικού Τμήματος της GVR

21 01 2007

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Φαίνεται πως είναι ασαφής η διαφορά μεταξύ μελών του αγωνιστικού τμήματος της GVR και μελών της GVR και ίσως φταίμε κι εμείς για αυτό, γιατί ενδεχομένως δεν το έχουμε διατυπώσει με σαφήνεια.

Η GVR team δεν είναι ελιτίστικη ομάδα, δεν απευθύνεται δηλαδή μόνο σε έμπειρους simmers αλλά σε όλους. Ακόμα και για την εισαγωγή μελών στο αγωνιστικό της τμήμα δεν υπάρχει θέμα κατώτατου όριου χρόνου, απλά διάθεση και σοβαρότητα.

Μέλη της GVR είναι όλα τα μέλη του φόρουμ και του blog. Αγωνιστικά μέλη είναι το υποσύνολο εκείνο των μελών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν σοβαρά και αφιερώνοντας συστηματικά χρόνο σε προπονήσεις και αγώνες έχουν ως απώτερο στόχο να εκπροσωπήσουν τη GVR σε διεθνή πρωταθλήματα. Οι προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος από μέλος της GVR μέλος του αγωνιστικού τμήματος της GVR αναγράφονται στο φόρουμ, στο θέμα: Αγωνιστικό Τμήμα GVR (Προϋποθέσεις & Μέλη)

Από φέτος ο κάθε οδηγός του αγωνιστικού τμήματος της GVR θα έχει τον αριθμό του στους χρωματισμούς των αυτοκινήτων του (customized skins), ενώ τα υπόλοιπα μέλη της GVR μπορουν να χρησιμοποιούν τις βασικές εκδόσεις των χρωματισμών, με το διακριτικό «Test Driver».

Οι αριθμημένοι χρωματισμοί των οδηγών βρίσκονται σε ξεχωριστή σελίδα κλειδωμένη με κωδικό, ενώ οι Test Driver χρωματισμοί θα δημοσιεύονται στο φόρουμ, στο θέμα Επίσημοι GamePlanet GVR 2007 Χρωματισμοί και θα είναι φυσικά ελέυθεροι. Ο κωδικός της σελίδας θα αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα ανακοινώνεται στα ζωντανά meetings των οδηγών του αγωνιστικού τμήματος, στο MSN.

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: