OLFSL Reverse Rumble – Αγώνας 2ος (XFG@SO5R)

2 03 2007

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας του OLFSL και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η GVR!Ο αγώνας στιγματίστηκε από τα γνωστά προβλήματα lag και τις πολλές συγκρούσεις! Οι εννέα αγωνιζόμενοι της GVR έδωσαν το παρόν στα pools 1, 2, 3, 5, 6 και 9. Ας δούμε τι έγινε ξεχωριστά στο κάθε pool.

Pool 1

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΣτο pool 1 την Ελληνική ομάδα εκπροσώπησε ο Harogeo ξεκινώντας από την 11η θέση. Πρόβλημα lag δεν αντιμετώπισε και έτσι μπορούσε να απολαύσει τον αγώνα του! Ήδη από την πρώτη στροφή φάνηκε πως δεν θα έχει εύκολο έργο καθώς οι αντίπαλοί του ήταν πολύ γρήγοροι. Έτσι σχεδόν σε κάθε γύρο έδινε και μια μάχη για να διατηρήσει την θέση του. Μέχρι τον 26ο γύρο βρισκόταν στην 12η θέση ώσπου ένας προπορευόμενος οδηγός αποφάσισε πως έπρεπε να….σταματήσει στη μέση της πίστας για να δει ποιο ήταν το πρόβλημά του. Ο Harogeo δεν κατάφερε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και τελικά να τερματίσει στην 15η θέση.

Pool 2

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΣτο δεύτερο pool η GVR είχε 3 συμμετοχές: kaynd, migf1 και istrios που ξεκινούσαν από τις θέσεις 1,12 και 14, αντίστοιχα. Στο pool αυτό τα προβλήματα λόγω lag και συγκρούσεων ήταν τόσο έντονα που στην δεύτερη κιόλας στροφή τα οχήματα των kaynd και migf1 δέχθηκαν τόσα πολλά χτυπήματα που ήταν αδύνατο μετά να οδηγηθούν. Αναγκαστικά οι δύο αυτοί οδηγοί έκαναν pit stop στον 10ο και στον 2ο γύρο, αντίστοιχα, για να τα επισκευάσουν, δίνοντας ουσιαστικά τέλος σε όσες ελπίδες είχαν για μια διάκριση στον συγκεκριμένο αγώνα.
Αντίθετα ο istrios κατάφερε να αποφύγει τις πολλές και σοβαρές συγκρούσεις. Και καθώς άρχισε να βρίσκει ρυθμό πιέζοντας τον Vincent de Sade…το lag διέκοψε τον αγώνα του στον 18ο γύρο, δίνοντας έτσι ένα άδοξο τέλος στις προσπάθειές του.
Τελικά ο migf1 τερμάτισε στην 9η θέση και ο kaynd στην 11η καθώς και οι δύο οδηγοί εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές αποσυνδέσεις λόγω lag.

Pool 3

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΣτο pool 3 την Ελληνική ομάδα θα εκπροσωπούσε ο Μεξικάνος οδηγός της Jonas, ο οποίος όμως λόγω άλλων υποχρεώσεών του δεν κατάφερε να τρέξει και έτσι δεν πήρε κανένα βαθμό.

Pool 5

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΔιπλή εκπροσώπηση στο pool 5 για την GVR με τον Rhs να ξεκινά 2ος και τον Vrachos 9o. Επιδεικνύοντας τις οδηγικές του ικανότητες, ο Rhs έκανε μια καταπληκτική προσπέραση στην 2η κιόλας στροφή τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα του καθώς δεν ξαναπιέστηκε από άλλον οδηγό μέχρι το πέσιμο της καρώ σημαίας. Έτσι η πρώτη του συμμετοχή στο OLFSL χαρακτηρίστηκε από μια ωραία…βόλτα στους δρόμους της South City.
Tα πράγματα δεν ήταν ίδιο ευχάριστα για τον Vrachos που έγινε αποδέκτης πολλών χτυπημάτων, τόσο στον 2ο όσο και στον 4ο γύρο, και υποχρεώθηκε να κάνει pit stop στον 5ο γύρο. Αυτό όμως δεν τον αποθάρρυνε από το να συνεχίσει την προσπάθειά του για την ανάκτηση θέσεων αφού είχε πέσει στην 13η. Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση.

Pool 6

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΣτο 6ο pool συμμετείχε ο kkot εκκινώντας από την 3η θέση. Σε ένα αγώνα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα lag και συγκρούσεων το κύριο χαρακτηριστικό ήταν η προσπάθεια του kkot να πιέσει τον 2ο στη κατάταξη. Με την πάροδο του χρόνου και με την έλλειψη πίεσης ο kkot χαλάρωσε αρκετά και στον 19ο γύρο έχασε μια θέση. Παρόμοιο σκηνικό κετυλίχτηκε και στον 24ο γύρο ρίχνοντας τον Έλληνα οδηγό στην 5η θέση. Τελικά 5 γύρους πριν το τερματισμό ένας από τους προπορευόμενους οδηγούς αποσυνδέθηκε δίνοντας έτσι την 4η θέση στον μοναδικό εκπρόσωπο της GVR στο 6ο pool.

Pool 9

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΣτην πρώτη του συμμετοχή στο OLFSL ο Sisman εκκίνησε 4ος στο 9ο pool. Στην δεύτερη κιόλας στροφή του αγώνα του δόθηκε η ευκαιρία να περάσει 2ος καθώς οι δυο πρώτοι οδηγοί συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Στην συνέχεια και επί 5 γύρους έδινε συνεχή μάχη με τον πρώτο, ο οποίος τελικά μην αντέχοντας την πίεση έχασε την πρωτοπορία. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Sisman δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, κατακτώντας έτσι εύκολα την νίκη.

Για δεύτερο συνεχή αγώνα οι δυνατότητες και η κλάση των οδηγών της GVR δεν φάνηκαν μέσα στις πίστες. Κάτι το οποίο σίγουρα προβληματίζει τους οδηγούς μας αλλά ταυτόχρονα τους πεισμώνει κιόλας για τον επόμενο αγώνα σε 2 εβδομάδες. Καλή δύναμη λοιπόν σε όλους τους και καλή επιτυχία στην επόμενη μάχη!

Βαθμολογίες

Μετά από δυο αγώνες η GVRteam βρίσκεται στην 8η θέση (ανάμεσα σε 19 ομάδες) και η Ελλάδα στην 6η θέση (ανάμεσα σε 11 χώρες), όπως φαίνεται στους πίνακες που ακολουθούν. Για να δείτε τις ατομικές βαθμολογίες των οδηγών, ακολουθήστε αυτό το link.

 

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: