Η GVRteam απέκτησε δικό της domain

29 04 2007

Εδώ και δυο ημέρες το φόρουμ της GVRteam λειτουργεί πια σε δικό μας domain, το http://www.gvrteam.gr/, οπότε ενημερώστε τα «Αγαπημένα» σας!

Ήταν μια κίνηση που πάντα υπήρχε ως στόχος στο μυαλό μας και απλά περιμέναμε να ωριμάσουν οι συνθήκες. Με 90 εγγεγραμμένα μέλη στο φόρουμ και traffic 2Gb/μήνα και με κατά μέσο όρο 100 μοναδικές επισκέψεις την ημέρα στο παρόν blog, πιστεύουμε ήταν η καταλληλότερη στιγμή να αγοράσουμε δική μας ηλεκτρονική διεύθυνση. Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη συνέπεσε με την μετακόμιση μας σε νεό σπίτι, στην εξειδικευμένη Royal Networks, έχοντας πια στη διάθεσή μας περισσότερα μέσα (χώρο, bandwidth, εργαλεία διαχείρισης, κλπ) και ανανεωμένη διάθεση για την εκπλήρωση ακόμα μεγαλύτερων στόχων.

Ήδη λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό ξεχωριστή ενότητα για το GTR2 στο φόρουμ της GVRteam, και μην εκπλαγείται αν δείτε να προστίθεται σύντομα ξεχωριστή ενότητα και για το rFactor. Φυσικά το Live For Speed παραμένει ο μοναδικός προσομοιωτής με τον οποίο συμμετέχουμε οργανωμένα ως ομάδα σε διεθνές επίπεδο, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να ενθαρρύνουμε και να στηρίξουμε εμπράκτως την ανάπτυξη και των δυο άλλων προσμοιωτών στη χώρα μας.

Η GamePlanet, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία και τις παροχές που μας προσέφερε μέχρι σήμερα, παραμένει ο βασικός χορηγός των χρωματισμών με τους οποίους αγωνιζόμαστε στο OLFSL. Μελλοντικά, σε άλλα πρωταθλήματα, βασικός χορηγός της GVRteam θα εμφανίζεται πια η Royal Networks.

Stay tuned, with your engines started!

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: