Ελληνικές πίστες στο rfactor

20 06 2008

Το rfactor, είναι ένας εξωμοιωτής οδήγησης πολύ δημοφιλής, κυρίως για την δυνατότητα που δίνουν οι κατασκευαστές του στους χρήστες, να δημιουργήσουν τις δικές τους πίστες και τα δικά τους αυτοκίνητα.

Αυτή η δυνατότητα στάθηκε η αφορμή για να πάρουμε την απόφαση να ασχοληθούμε με την κατασκευή ελληνικών πιστών! Ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει και παλαιότερα αλλά είτε δεν καρποφόρησαν, είτε δεν υπήρχαν οι κατάλληλες γνώσεις κατασκευής της πίστας. Αυτή την στιγμή δουλεύουμε για την πίστα των Μεγάρων και έχουμε φτάσει σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό στην προσέγγιση της πραγματικής πίστας! Μόλις φτάσουμε σε μία προσέγγιση της πίστας που θα μας ικανοποιεί, θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη άλλων πιστών, όπως της πίστας των Σερρών, των Αφνιδων κ.α. Όσο υπάρχει βοήθεια από την παρέα της GVRteam θα προχωράμε στην ανάπτυξη νέων πιστών!

Η δουλειά που γίνεται για την πίστα των Μεγάρων είναι συστηματική, με τα δεδομένα των υψομετρικών διαφορών να προέρχονται από GPS, τα αντικείμενα και οι περιβαλλοντικοί χώροι της πίστας, από φωτογραφίες και από βιντεάκια. Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο η προσσέγγιση της πραγματικής πίστας θα γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα! Μπορείτε να παρακολουθείτε την ανάπτυξη της πίστας των Μεγάρων αλλά και των άλλων πιστών στο φόρουμ της GVRteam! Χρειαζόμαστε πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν τρέξει στην πραγματική πίστα ώστε να έχουμε καλύτερη προσσέγγιση της πίστας, όποιος πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος να το κάνει!

Jrixm8

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: