ΣΧΕΤΙΚΑ

Ονομασία: GVRteam
Ίδρυση: 14 Μαϊου 2006
Ασχολία: Προσομοίωση αγώνων
Ιστοσελίδα: gvrteam.gr
Φόρουμ: gvrteam.gr/forum/
Επικοινωνία: info@gvrteam.gr


Ποιοί είμαστε

Η Greek Virtual Racing team (GVRteam) είναι η πρώτη ελληνική ομάδα εικονικής οδήγησης για το Live For Speed, η οποία ουσιαστικά εξελίχτηκε σε σημείο αναφοράς της ελληνικής κοινότητας του προσομοιωτή. Όσοι Έλληνες ασχολούνται λίγο πιο σοβαρά με το LFS, αργά ή γρήγορα καταλήγουν στην GVRteam. Όχι απαραίτητα ως αγωνιστικά μέλη της ομάδας, όσο ως μέλη της ευρύτερης δικτυακής μας οικογένειας, η οποία αποτελείται από το παρόν blog, την ιστοσελίδα και το φόρουμ της ομάδας.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα blogs είναι κάτι μεταξύ ιστοσελίδας και φόρουμ όπου οι επισκέπτες μπορούν να σχολιάσουν οποιοδήποτε δημοσιευμένο άρθρο, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν (απλά πατήστε στον τίτλο του άρθρου που θέλετε να σχολιάστε και αφήστε το σχόλιό σας στο τέλος του).

Αν θέλετε να δημοσιεύετε άρθρα στο blog μας, θα πρέπει κάποιος διαχειριστής να σας δώσει δικαιώματα δημοσίευσης.

Τί κάνουμε

Κυρίως… τρέχουμε! Από πρόχειρους αγώνες 5 γύρων μεταξύ μας μέχρι επίσημους πολύωρους αγώνες σε διεθνή πρωταθλήματα, προωθώντας τα ελληνικά χρώματα! Κατά καιρούς οργανώνουμε και δικά μας, αμιγώς ελληνικά, πρωταθλήματα, καθώς και offline, hotlap διαγωνισμούς. Φτιάχνουμε επίσης χρωματισμούς και στησίματα (ρυθμίσεις) για τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούμε και διαθέτουμε server φωνητικής επικοινωνίας (pit radio 🙂 ) Επίσης εκπαιδεύουμε τα νέα μέλη στις βασικές αρχές της αγωνιστικής οδήγησης, και φυσικά διαθέτουμε δικούς μας LFS servers για τις προπονήσεις και τους (ανεπίσημους) αγώνες μας.

Εν ολίγοις, διασκεδάζουμε!

Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε ένα κλειστό, ελιτίστικο, ελληνικό κλαμπ για το LFS, αλλά να συσπειρώσουμε την ελληνική κοινότητα του υπέροχου αυτού προσομοιωτή. Απώτερος στόχος είναι να περνάμε όλοι καλά και να διασκεδάζουμε συμμετέχοντας, είτε αυτό σημαίνει αγωνιστική δράση, είτε συμμετοχή στις συζητήσεις, είτε βοήθεια στη συντήρηση και κατασκευή του φόρουμ και του blog, είτε στην κατασκευή επίσημων χρωματισμών, κλπ. Απλά δηλαδή να διασκεδάζουμε προσφέροντας και κάτι.

Ποιούς αγαπάμε

Όλους όσους αγαπάνε την αγωνιστική προσομοίωση, ανεξαρτήτως ατομικών τους επιδόσεων. Μισούμε όσους αντλούν ευχαρίστηση από το να καταστρέφουν τον αγώνα των άλλων.

Υπάρχουν δυο επίπεδα συμμετοχής στη GVRteam.

Οποιοδήποτε ενεργό μέλος του forum μας μπορεί να χρησιμοποιεί το διακριτικό tag GVRc.
Αυτό υποδηλώνει ότι είναι μέλος της κοινότητας μας (GVR community).
Όλοι ξεκινάνε ως απλά μέλη της κοινότητας και μπορούν να παραμείνουν έτσι για όσο καιρό το επιθυμούν. Το επίπεδο αυτό προσφέρεται για όσους δεν έχουν τη διάθεση ή τον χρόνο να εκπροσωπήσουν την ομάδα σε επίσημες διοργανώσεις, αλλά ενδιαφέρονται να περάσουν κάποιες από τις ώρες τους ευχάριστα, βρίσκοντας παρέα & αντιπάλους μέσα από την κοινότητα της GVRteam.
Επίσης το επίπεδο αυτό προσφέρεται και για τα ανενεργά, πρώην αγωνιστικά μελή της GVR.

Το δεύτερο επίπεδο είναι η Αγωνιστική Ομάδα, τα μέλη της οποίας έχουν τη διάθεση να αφιερώσουν πολύ έως και όλο τον ελεύθερο χρόνο τους σε εντατική προετοιμασία και συμμετοχή στις επίσημες υποχρεώσεις της GVRteam. Τα αγωνιστικά μέλη υπόκεινται σε διαρκή κρίση από την ομάδα, όχι για τις επιδόσεις τους αλλά για την τήρηση της αγωνιστικής δεοντολογίας. Είμαστε πολύ αυστηροί σε αυτόν τον τομέα, διότι αυτός ακριβώς ο τομέας αποτελεί αγκάθι στις περισσότερες δικτυακές κοινότητες αγωνιστικής προσομοίωσης.

  • Για να γίνετε GVRc μέλος, αρκεί απλά να εγγραφείτε στο φόρουμ μας.

Πού στοχεύουμε

Επιθυμούμε να επεκταθούμε και σε άλλους προσομοιωτές, ώστε σταδιακά να αποτελέσουμε το κέντρο συσπείρωσης όλων των Ελλήνων simmers, ανεξαρτήτως προσομοιωτή. Φιλόδοξος στόχος αλλά όχι ανέφικτος. Αρκεί να υπάρξει ενδιαφέρον και κυρίως βοήθεια από τους ενδιαφερόμενους. Επειδή είναι πρακτικά αδύνατον να υποστηρίξουμε μόνοι μας άλλον προσομοιωτή στο υψηλότατο επιπεδο που το κάνουμε για το Live For Speed, η λύση είναι να συνεργαστούμε με όσους μοιράζονται το πάθος μας για αγωνιστική προσομοίωση, αλλά το ικανοποιούν ανοργάνωτα σε άλλους προσομοιωτές.

Παρέχουμε λοιπόν τεχνογνωσία, φιλοξενία στην ιστοσελίδα, το φόρουμ και το blog μας, καθώς επίσης και προώθηση του αγαπημένου σας προσομοιωτή, με αντάλλαγμα να αναλάβετε την οργάνωση ειδικής ενότητας για αυτόν μέσα στη GVRteam. Η ενότητα μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε θέλετε εσείς που θα την οργανώσετε (π.χ. hotlap competition, ανεπίσημο εσωτερικό πρωτάθλημα, εξειδικευμένη αγωνιστική ομάδα για συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις, κλπ) αρκεί να ακολουθεί τα skins και τις βασικές αρχές της GVRteam για καθαρή αγωνιστική συμπεριφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@gvrteam.gr

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη της GVRteam στο apaixtos.net

AdvertisementsΑρέσει σε %d bloggers: