ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Εγκαινιάσαμε τη κατηγορία «Επί προσωπικού» για να δώσουμε βήμα έκφρασης σε όσους επιθυμούν να εξωτερικεύσουν προσωπικές σκέψεις & προβληματισμούς.

Φανταστείτε κάτι σαν «Στήλη Αναγνωστών» ή έστω «Μεταξύ μας» που συναντώνται συχνά σε έντυπα περιοδικά, αλλά στην ηλεκτρονική μορφή του. Η θεματολογία θα πρέπει να παραμένει στα ευρύτερα πλαίσια της αγωνιστικής προσομοίωσης ή της αυτοκίνησης γενικότερα, αλλά υπάρχει και η κατηγορία OFF-TOPIC που μπορεί να φιλοξενήσει άρθρα διαφορετικού περιεχομένου.

Για να δημοσιευθεί ένα άρθρο σας θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ της GVRteam (η εγγραφή είναι δωρεάν) και να το αποστείλετε μέσω προσωπικού μηνύματος (pm) σε κάποιο από τα παρακάτω μέλη της GVRteam (σε αλφαβητική σειρά):

Παρακαλώ σημειώστε πως η GVRteam διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει/διορθώσει/λογοκρίνει/εικονογραφήσει τα κείμενα που στέλνετε.

Συνήθως πριν από κάθε δημοσίευση ζητείται η έγκριση του αυθεντικού συγγραφέα, αν όμως παρ’ ελπίδα δημοσιευθεί κάποιο διορθωμένο/εικονογραφημένο/λογοκριμένο άρθρο σας χωρίς να είστε σύμφωνος με την τελική μορφή του, μπορείτε να απαιτήσετε τη διαγραφή του από το blog μας, αφήνοντας σχετικό σχόλιο στο τέλος του άρθρου και στέλνοντας προσωπικό μήνυμα σε κάποιο από τα προαναφερθέντα μέλη του φόρουμ μας.

Για να βρείτε μαζεμένα όλα τα δημοσιευμένα άρθρα, διαλέξτε κατηγορία ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ στη δεξιά στήλη του blog μας. Την κατηγορία έχει εγκαινιάσει o Sosna με το άρθρο: Το ημερολόγιο ενός sim racer!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: