Διοργανώσεις

[ ΔεοντολογίαΜέληServersSkins — Διοργανώσεις ]


Ο απώτερος στόχος της GVRteam είναι να εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα σε επίσημες, διεθνείς διοργανώσεις. Παράλληλα όμως οργανώνει ανεπίσημα, τοπικά πρωταθλήματα με σκοπό να εξοικειωθούν τα νέα μέλη με τις αγωνιστικές τακτικές, τεχνικές και δεοντολογία πριν αποφασίσουν αν θέλουν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο ή όχι.


Masters of Endurance (MoE)

moe_logo_for_blogΤο ΜοΕ είναι το πιο διάσημο πρωτάθλημα αντοχής στον κόσμο του LFS, με τις συμμετοχές να λαμβάνουν χώρα μόνο μέσω πρόσκλησης. Το 2008 η GVRteam είχε την τιμή και τη χαρά να προσκληθεί να συμμετάσχει, ώστε να αναμετρηθεί με την ελίτ, τους καλύτερους των καλύτερων! Η μικρότερη διάρκεια αγώνα είναι 6 ώρες ενώ η μεγαλύτερη είναι 24 ώρες, που αποτελεί και το γεγονός της χρονιάς για όλη την κοινότητα του προσομοιωτή. Η πρώτη, αναγνωριστική χρονιά της GVRteam γίνεται στην κλάση GT2 όπου, αντίθετα με τη κλάση GT1, τα αυτοκίνητα τρέχουν με περιορισμένη ισχύ. Η επιλογή του πιο ευκολοδήγητου αλλά και πιο αργού εκ των διαθέσιμων αυτοκινήτων (FXR) από την GVRteam έγινε συνειδητά, μιας και ο βασικός στόχος μας αυτή τη σαιζόν είναι ο εγκλιματισμός και η σταδιακή καθιέρωση μας ανάμεσα στην ελίτ των ομάδων του LFS.  Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη.


Original LFS League (OLFSL)

Από το 2007 η ομάδα συμμετέχει στο OLFSL, ένα από τα αρχαιότερα και δημοφιλέστερα πρωταθλήματα για το Live For Speed. Πρόκειται για πρωτάθλημα παγκόσμιας εμβέλειας, με περισσότερες από 100 συμμετοχές ανά αγώνα και πολλούς παγκόσμιους ρέκορτνμεν. Για να ακριβολογούμε, σχεδόν σε κάθε αγώνα τα προηγούμενα ρεκόρ των πιστών πέφτουν. Την πρώτη χρονιά η GVRteam τερμάτισε 4η ανάμεσα σε περισσότερες απο 40 ομάδες που συμμετείχαν στον θεσμό!
Το 2008 ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια επί συνόλου 35 ομάδων, ενώ ο cbr929 έγινε ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στο βάθρο (3ος) στο πρωτάθλημα των Οδηγών! Ειδικής μνείας χρήζει και η νίκη του Tzive στην Kyoto National με Formula BMW, η πρώτη για τα ελληνικά χρώματα στην ιστορία του θεσμού.


GVRt Unofficial Mini Champ

Από το 2006 η GVRteam οργανώνει ανελλιπώς ελληνικά, ανεπίσημα πρωτάθληματα με την αγορασμένη (S2 license) και με τη έκδοση επίδειξης (demo) του LFS, προετοιμάζοντας έτσι τα νέα μέλη σε συνθήκες αγώνα. Είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους  επιθυμούν απλά να γευτούν αγωνιστική δράση, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν τον προσομοιωτή.

Κάθε χρόνος περιέχει δύο πρωταθλήματα, ένα demo κι ένα S2, η συμμετοχή στα οποία αποτελεί μία από τις προϋποθέσεις για όσους επιθυμούν να γίνουν επίσημα αγωνιστικά μέλη της GVRteam.


Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: