Μέλη

[ Δεοντολογία — Μέλη — ServersSkinsΔιοργανώσεις ]


Τα αγωνιστικά μέλη αφιερώνουν πολύ έως και όλο τον ελεύθερο χρόνο τους σε εντατική προετοιμασία, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη GVRteam και τα ελληνικά χρώματα σε διεθνές επίπεδο! Στη λίστα που ακολουθεί μπορείτε να επιλέξετε το όνομα ενός πιλότου για να διαβάσετε λεπτομέρειες που τον αφορούν (με το πλήκτρο «Backspace» επιστρέφετε εδώ). Οι όροι και οι προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος αγωνιστικό μέλος αναλύονται στη σελίδα Αγωνιστικό Τμήμα.


No 04 – Nick-K (Νίκος)
No 10 – scoupegt (Μπάμπης)
No 15nasoss (Νάσος)
No 17 – JRIXM8 (Δημήτρης)
No 20 – uhu (Γιάννης)
No 29 – Narayan1 (Νίκος)
No 32 – {Horus} (Νίκος)
No 44 – cbr929 (Γιώργος)
No 54 – migf1 (Χάρης)
No 56 – kalabas (Βαγγέλης)
No 69 – mpakakas (Στέλιος)
No 74 – beastie74 (Κώστας)
No 88 – Varwnos (Ανδρέας)

(No 04) LFS S2 username: Nick-K
Όνομα: Νίκος
Ημ.Γέννησης
: 1982
Χειριστήριο
: Τιμονιέρα (Logitech G25) Logitech G25

Από μικρό με τραβούσαν πολύ τα racing παιχνίδια και τα αυτοκίνητα γενικώς. Ξεκίνησα με τα κλασσικά «Need For Speed, Colin McRae και συνέχισα με οτιδήποτε σε racing. Aσχολήθηκα αρκετά με το F1 Challenge και παιχνίδα όπως το GTR2, WTCC και φυσικά το rFactor. Πολλά και διάφορα Mods απο το πιό απλό αυτοκίνητο μέχρι το πιό εξελιγμένο. Αργότερα αγόρασα μία τιμονιέρα της Thrustmaster (Enzo Ferrari) αλλά μετά απο 1 χρόνο άρχισε να ξεκολάει το τιμόνι. Πρόσφατα απόκτησα την G25 και φυσικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Το LFS μπήκε αμέσως στην καρδιά μου!

(No 10) LFS S2 username: scoupegt
Όνομα: Μπάμπης
Ημ.Γέννησης: 1987
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech G25)

Logitech G25Ήταν κάποτε Ιούνιος του 2007 όταν ασχολήθηκα σοβαρά με το demo του LFS. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις »μάχες» με τον tzive για το ποιος θα κάνει καλύτερο χρόνο με τα XFG και XRT!
Ακολούθησε η εγγραφή μου στην GVRteam για περαιτέρω ενασχόληση και εκμάθηση ώσπου έφτασε η ώρα να γίνω κι εγώ επίσημο αγωνιστικό μέλος της ομάδας.

(No 15) LFS S2 username: nasoss
Όνομα: Νάσος
Ημ.Γέννησης: 1986
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech Momo)

Logitech G25(No 17) LFS S2 username: jrixm8
Όνομα: Δημήτρης
Ημ.Γέννησης: 1985
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech Driving Force Pro)

Logitech DFPΤο πρώτο σοβαρό racing sim ήταν το GP3. Τότε θυμάμαι παίζαμε διπλό με τον αδερφό μου, με έναν περίεργο τρόπο. Έπαιζε ο ένας μόνος του και έκανε μερικούς γύρους. Μετά το παιχνίδι έπαιρνε τον έλεγχο του μονοθεσίου και έδινε τον έλεγχο στον άλλον οδηγό στο δικό του μονοθέσιο. Ο άλλος οδηγός έκανε λίγους γύρους και κατόπιν γινόταν το αντίστροφο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο είχαμε παίξει 2,5ωρο αγώνα! Μετά συνέχισα και στο GP4, ενώ το Colin McRae 2 ήταν το αγαπημένο μου, κυρίως γιατί ήταν απλό και είχε πραγματικά αγωνιστικά. Από τα παιχνίδια που έχουν βγει τα τελευταία 6 χρόνια και έχουν σχέση με αυτοκίνητα τα έχω παίξει όλα! Αυτό που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που κοιτάζω αν ένα racing sim είναι όντως sim, είναι φυσικά το LFS. Είναι μακράν το καλύτερο racing sim, αν και επιδέχεται βελτιώσεων…

(No 20) LFS S2 username: uhu
Όνομα: Γιάννης
Ημ.Γέννησης: 1980
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech G25)

Logitech G25Ξεκίνησα το LFS πριν περίπου ενα μήνα και έγινα άμεσα fan του παιχνιδιού, αφού ο ρεαλισμός του πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Ήμουν τυχερός γιατί από την πρώτη στιγμή είχα το αξιολογότατο τιμονάκι της Microsoft με αποτέλεσμα να βιώσω από πρώτο χέρι την λεπτομερέστατη εξομοίωση της οδήγησης που προσφέρει ο τίτλος (μισόγκαζα, trail braking, lock to lock στα drift!). Πριν λίγες μέρες δέχτηκα λόγω γιορτής ένα απρόσμενο δώρο, μια Joytech Nitro Triforce Racing Wheel. Επειδή όμως αποδείχτηκε κατώτερη τον προσδοκιών, ειδικά η πεταλιέρα της (μικρή, με πεντάλ ελάχιστης διαδρομής και αντίστασης) και αφού είχα ακούσει τόσα εδύ μέσα για κάποια Logitech DFP, κατάπια τον εγωισμό μου και άλλαξα για πρώτη φορά στη ζωή μου δώρο. Προηγούμενοι τίτλοι οδήγησης: Colin 1-2-5, Richard Burns Rally, το ατελείωτο GP4 με τα περισσότερα του mods, από rFactor την φορμουλίτσα της CTDP για το 2005 που δε μου άρεσε ιδιαίτερα (μάλλον λόγο του έρωτα με το GP4) και -μη βαράτε- τα Nfs Underground 1-2, που ήταν τα πρώτα PC games που σου επέτρεπαν να drift-άρεις. Και οφείλω να ομολογήσω πως ακόμα μου αρέσουν ειδικά, σαν lan-party φάση.

(No 29) LFS S2 username: Narayan1
Όνομα: Νίκος
Ημ.Γέννησης: 1972
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech G25)

Logitech G25(No 32) LFS S2 username: {Horus}
Όνομα: Νίκος
Ημ.Γέννησης: 1986
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech G25)

Logitech G25Από μικρός είχα τρέλα με καθετί μηχανοκίνητο, είτε πραγματικό είτε εικονικό. Το LFS το ανακάλυψα κάποτε τυχαία σε ένα CD από περιοδικό χωρίς να δώσω τότε παραπάνω σημασία. Ο καιρός πέρασε και πλέον είχα ανάγκη για κάτι πιο “αληθινό” από το Νeed For Speed και παρόμοια παιχνίδια, αφού πλέον είχα γίνει ο σούπερ κάγκουρας-βασιλιάς του drift-ο πιο καταζητούμενος κτλ. Το LFS είναι ένα sim που με κέρδισε για την αληθοφάνειά του, τις κοντινές μάχες και τις μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης σε κάθε αγώνα. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο ενασχόλησης μαζί του και δημιουργίας στενών σχέσεων με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας η είσοδος μου στο αγωνιστικό τμήμα ελπίζω να συνοδευτεί με ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις, συγκινήσεις και γιατί όχι αποτελέσματα…

(No 44) LFS S2 username: cbr929
Όνομα: Γιώργος
Ημ.Γέννησης: 1973
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech G25)

Logitech G25
(No 54) LFS S2 username: migf1
Όνομα: Χάρης
Ημ.Γέννησης: 1967
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech G25)

Logitech G25Ασχολούμαι με προσομοιωτές αγωνιστικής οδήγησης από την εποχή του Grand Prix 2, χωρίς να λογαριάζω τα προηγούμενα, αφενός διότι δεν ήταν αξιόλογοι προσομοιωτές (π.χ. το Test Drive της Accolade ή τα NSF) κι αφετέρου διότι δεν θέλω να φανερώσω την… ηλικία μου 😛 Ο τελευταίος προσομοιωτής που ασχολήθηκα σοβαρά ήταν το Grand Prix 3, ενώ πριν από αυτό είχα ιδρύσει μια αγωνιστική ομάδα για to Monaco Grand Prix Racing Simulation, την TGS RAT (The Greek Site RAcing Team), με την οποία είχαμε κερδίσει μάλιστα και το μοναδικό επίσημο προωτάθλημα του προσομοιωτή εκείνης της εποχής. Από το GP3 και μετά σταμάτησα (νομίζοντας πως μεγάλωσα), αλλά κάποια στιγμή με έψησε ο Ιάσονας (Jason) να κατεβάσω το Live For Speed… και με κατέστρεψε. Σε λιγότερο από 15 μέρες αγόρασα S2 License, ξέθαψα την τιμονιέρα από την αποθήκη και η κοινωνική μου ζωή πήγε περίπατο!

(No 56) LFS S2 username: kalabas
Όνομα: Βαγγέλης
Ημ.Γέννησης: 1986
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech G25)

Logitech G25
Από μικρός μέσα στους υπολογιστές, πάντα προτιμούσα τα παιχνίδια σε αυτούς και όχι στις κονσόλες. Πάντα μου άρεσαν όσα είχαν σχέσει με την ταχύτητα και αυτοκίνητα, πολύ είχα ασχοληθεί με το Colin McRae 2 και τα τελευταια χρόνια με το gtr2 και το rFactor, τα οποία πίστευα ότι ήταν πραγματικά sim μέχρι που κατέβασα το demo του LFS. Σε μία εβδομάδα είχα αγοράσει ήδη την s2 άδεια και παραγγείλει το πρώτο μου τιμόνι g25!
Μετά δεν ήταν δύσκολο να γνωρίσω την GVRteam και να γίνω μέλος της αμέσως!

(No 69) LFS S2 username: mpakakas
Όνομα: Στέλιος
Ημ.Γέννησης: 1982
Χειριστήριο
: Τιμονιέρα (Logitech G25)

Logitech G25Λάτρης της ταχύτητας και των PC και περισσότερο των δικτύων… σχεδόν όλα μου τα PC με ενσωματωμένη GFX. Οπαδός του GT 1-2-3-4 από μικρός, το μόνο simulation σε κονσόλα που έπαιζα, το μόνο που μου έδινε την αίσθηση αυτοκινήτου… ίσως και το μόνο παιχνίδι που έπαιζα.
Ώσπου μια μέρα πήρα την γνωστή DFP κι αφού για κανα μηνά είχα μαυρίλες στα χέρια από το συνεχή χρήση, παρατήρησα ότι έχει USB… plug n play λένε… λες να μπαίνει σε PC; Κουμπώνω στο τότε PC, περνάω drivers και ψάχνω για games… google searching… LFS… rFactor… GTR… GVR… Ωπ, GVR; … Greek Virtual Racing… υπάρχει τέτοιο; … γιατί δεν μιλάει κανείς; … κλικ …αρχίζω διάβασμα forum.
Όλοι μιλάνε για το LFS και αρκετοί έχουν DFP… download… extract… play… (no gfx ρεε, που πας; )… αγορά 8500GT… ουαου έχω GFX εξωτερική! Η συνέχεια έχει μια G25 (στο πρώτο δίμηνο) και αρκετό on-line racing. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό της προσπέρασης του αντιπάλου βασιζόμενος στην ικανότητα των άκρων σου και στον συντονισμό τους από εσένα! … no ABS, no NOS, no TC, no ESP, no nothing…. you do the driving… you do the crashing…
Όποιος διάβασε και κατάλαβε ας κάνει το δικό του κλικ … σας περιμένουμε!

(No 74) LFS S2 username: beastie74
Όνομα: Κώστας
Ημ.Γέννησης: 1974
Χειριστήριο: Τιμονιέρα (Logitech Driving Force Pro) Logitech DFP
Από πολύ μικρός στις αρχές τις δεκαετίας του ’80 είχα την τύχη να είμαι κάτοχος (έστω και εξ’ αδιαιρέτου) ενός Η/Υ. Αρχικά Amstrad664 μέχρι τα τωρινά PC. Πάντα μου άρεσαν αυτά τα μηχανήματα και για αυτό έφτασα τώρα να ζω από αυτά.
Βέβαια υπολογιστής χωρίς παιχνίδι δεν υπάρχει και έτσι από μικρός έπαιζα διάφορα παιχνίδια. Το κόλλημα ήταν πάντα τα παιχνίδια ταχύτητας, Outrun, Grand Prix 2-4 ακόμα και στρατηγικής με θέμα την ταχύτητα (Grand Prix Manager). Πάντα όμως κάτι μου έλειπε. Δεν υπήρχε ο ρεαλισμός που ήθελα. “Arcade” συμπεριφορά και χειρισμός με ‘πληκτρολόγιο”.
Με το Playstation 2 αυτό άλλαξε. Gran Turismo 3 και Logitech DFP. Αμέσως άλλη διάσταση και μεγαλύτερο κόλλημα!!! Οι σειρές Colin McRae, WRC και Formula1 με έκαναν να έχω το PC μόνο για δουλειά μέχρι που κάποια στιγμή έπεσα πάνω στο LFS και στην GVR. Είδα το «φως» μου !!!
Online racing με φίλους και αγνώστους, αγωνιστική δεοντολογία, ένταση, πάθος, ομαδικότητα και αμέτρητα ξενύχτια, με έφτασαν στην ευχάριστη θέση να ανεβάζω στροφές και να γράφω χιλιόμετρα με τα χρώματα της ομάδας. GVR.

(No 88) LFS S2 username: Varwnos
Όνομα: Αντρέας
Ημ.Γέννησης: 1971
Χειριστήριο
: Τιμονιέρα (Logitech G25)

Logitech G25
Με τη τεχνολογία δεν είχαμε ποτέ καλές σχέσεις. Έτσι το πρώτο PC με τη σημερινή τους μορφή ήρθε στα χέρια μου λίγο πριν ανατείλει η καινούρια χιλιετία. Ένας καινούριος κόσμος ανοίχτηκε που ευτυχώς μέσα του περιελάμβανε και παιχνίδια με θέμα την αγαπημένη μου οδήγηση. Δοκίμασα αρκετά από αυτά όπως εκείνα της σειράς NFS από την οποία το αγαπημένο μου είναι εκείνο που κάνει ένα ταξίδι στη ιστορία της Porsche. Μετά με κέρδισε η σειρά ColinMcRay. Όμως όλα όσα τελικά κατά καιρούς δοκίμασα μου άφηναν στο τέλος μία στυφή γεύση..δε μου έδιναν την αίσθηση που αποζητούσα..ήμουνα απλά χειριστής σε ένα αυτοκινητάκι που δε συμπεριφερόταν πάντα αληθινά. Που έπρεπε να βρω τα μυστικά του για να πάει γρήγορα αλλά όλα αυτά απείχαν από αληθινές τεχνικές οδήγησης.
Ώσπου μία μέρα ξαφνικά έπεσα πάνω στο LFS και μέσα από αυτό στη GVR..
Το LFS έκρυβε μέσα του μεγάλη αληθινότητα ..ήταν ότι πιο κοντινό σε αίσθηση έχω γνωρίσει με τη πραγματική οδήγηση…
Η GVR έκρυβε πίσω τους ανθρώπους με τα ίδια θέλω που είχα κι εγώ, πρόθυμους και έτοιμους να μοιραστούν… κάποιος ( Χάρης ) μου πρωτοάπλωσε το χέρι..το έπιασα και … τρούπωσα !
Έγινα μέλος της ορχήστρας GVR και άρχισα να παίρνω μέρος στις συνθέσεις και τις χορογραφίες της … κι έιμαστε ακόμα ζωντανοί..στη σκηνή… αβάντι μαέστρο…τα καλύτερα έπονται.

Advertisements

5 Σχόλια

28 10 2007
GVRt UMC S2 - Online LFS League « Greek Virtual Racing team

[…] από τις απαιτούμενες προϋποθέεις για να γίνει κάποιος αγωνιστικό μέλος της GVRteam,  αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως […]

20 02 2009
Καλωσορίζουμε 3 νέα επισημα Αγωνιστικά Μέλη « Greek Virtual Racing team

[…] μέλη στην οικογένεια της GVRteam. Πρόκειται για τους {Horus}, kalabas και […]

20 02 2009
Καλωσορίζουμε 3 νέα επισημα Αγωνιστικά Μέλη « Greek Virtual Racing team

[…] Καλωσορίζουμε 3 νέα επισημα Αγωνιστικά Μέλη 20 02 2009 To 2009 έφερε 3 νέα επίσημα αγωνιστικά μέλη στην οικογένεια της GVRteam. Πρόκειται για τους {Horus}, kalabas και scoupegt! […]

20 02 2009
Καλωσορίζουμε 3 νέα επίσημα Αγωνιστικά Μέλη « Greek Virtual Racing team

[…] μέλη στην οικογένεια της GVRteam. Πρόκειται για τους {Horus}, kalabas και […]

20 02 2009
Καλωσορίζουμε 3 νέα επίσημα Αγωνιστικά Μέλη « Greek Virtual Racing team

[…] Καλωσορίζουμε 3 νέα επίσημα Αγωνιστικά Μέλη 20 02 2009 To 2009 έφερε 3 νέα επίσημα αγωνιστικά μέλη στην οικογένεια της GVRteam. Πρόκειται για τους {Horus}, kalabas και scoupegt! […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: