Skins

[ ΔεοντολογίαΜέληServers — Skins — Διοργανώσεις ]


GVR 2009 FXR SkinΓια το 2009 έχουμε ήδη υιοθετήσει σε δύο αυτοκίνητά μας (XFR και FXR) το σχέδιο της BMW M3 GTR του 2001,  προσαρμοσμένο φυσικά στις ανάγκες της GVRteam. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα καθιερωθεί σε όλα τα αυτοκίνητα, το σίγουρο όμως είναι πως δεν δείχνει να ταιριάζει σε όλα (όπως για παράδειγμα στο FZR). Ήδη στο FZR με το οποίο κατά πασα πιθανότητα θα συμμετάσχουμε φέτος στο International GT Championship (IGTC) έχει υιοθετηθεί τελείως διαφορετικός χρωματισμός (ο οποίος επίσης δεν ταιριάζει σε όλα τα αυτοκίνητα).


Για το 2008 οι χρωματισμοί της GVRteam γίνονται πιο λεπτομερείς, παραπέμποντας πλέον σε αυτοκίνητα πραγματικών αγώνων και όχι προσομοιωμένων. Παραμένουν ομοιόμορφοι, άρα άμεσα αναγνωρίσμοι ανεξαρτήτως αυτοκινήτου, παρόλο που συγκριτικά με το 2007 απουσιάζει η Gameplanet ως βασικός χορηγός της ομάδας (παραμένει η Royal Networks). Οι χρωματισμοί της GVRteam για το 2008 φέρουν τους εξής χορηγούς:

Περιέχουν επίσης εταριες κατασκευής διάφορων μερών πραγματικών αγωνιστικών αυτοκινήτων, (Mobil 1, Michelin, Castrol, Enkei, Koni, κλπ) χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποτελούν χορηγούς της ομάδας μας. Παίζουν απλά διακοσμητικό ρόλο.


Από το 2007 ο κάθε οδηγός του αγωνιστικού τμήματος της GVRt έχει τον αριθμό του στους χρωματισμούς των αυτοκινήτων του (customized skins), ενώ τα υπόλοιπα μέλη της GVR μπορουν να χρησιμοποιούν τις ελεύθερες, βασικές εκδόσεις των χρωματισμών, με το διακριτικό «Test Driver (TD)» .


Όλοι οι επίσημοι χρωματισμοί της GVRteam διατίθενται μέσω του GVR Skin Downloader.

To προγράμμα κατασκευάστηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό και δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Απλά αποσυμπιέστε το σε ένα φάκελο της αρεσκείας σας κι εκτελέστε το. Αν θέλετε τα skins που θα κατεβάζετε να μπαίνουν απευθείας στον σωστό φάκελο, τότε την πρώτη φορά που θα σας ζητηθεί ορίστε τον φάκελο του LFS.


Προεπισκόπηση

Επιλέξτε τις εικόνες που ακολουθούν για προεπισκόπηση των επίσημων GVRt χρωματισμών, στα αυτοκίνητα του Live For Speed. Επειδή ακόμα βρισκόμαστε στο στάδιο κατασκευής των χρωματισμών του 2008, οι περισσότερες από τις παρακάτω εικόνες απεικονίζουν τους περσινούς μας χρωματισμούς. Σταδιακά θα αντικαθιστώνται με τους φετινούς. Προς το παρόν είναι έτοιμα τα XFG, FXR, XRR και FZR. Παρατίθενται σε αλφαβητική σειρά, σύμφωνα με την ονομασία της σειράς μοντέλων, όπως χρησιμοποιούνται στον προσομοιωτή.

Οι παρενθέσεις παρέχουν γρήγορη πλήροφόρηση για τα εξής:

  • μετάδοση της κίνησης (FWD/RWD/AWD = Μπροστά/Πίσω/Παντού)
  • τοποθέτηση του κινητήρα (FE/ME/RE = Μπροστά/Κέντρο/Πίσω).
  • τύπος αμαξώματος

Επιλέγοντας μια εικόνα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα ονόματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου ξεχωριστά.

Single Seaters (RWD/ME formula cars)
Formula BMW (FBM)FOX (Formula XR)BMW Sauber F1 (BF1) - Formula 1

FX Cars (FWD|AWD/FE coupes)
FXO TURBO (FWD)FXO GTR

FZ Cars (RWD/RE sports cars)
FZ50FZR

LX Cars (RWD/FE soft top, lightweight sports cars)
LX4
LX6

RaceAbout 2005 (RWD/ME Original sports car)
Race About 2005

RB4 GT (AWD/FE coupe)
RB4 GT

UF Cars (FWD/FE hatchbacks)
UF 1000UF GTR

XF Cars (FWD/FE GTi hatchbacks)
XF GTIXF GTR (FWD)

XR Cars (RWD/FE coupes)
XR GTXR GT TURBOXR GTR

Advertisements

One response

10 02 2008
Επίσημοι GVRt2008 χρωματισμοί « Greek Virtual Racing team

[…] Προς το παρόν είναι έτοιμοι οι Test Driver χρωματισμοί για τα XFG, FXR. XRR και FZR και για τα μονοθέσια MRT, FOX και FBM (αλλά στον Skin Downloader έχουν μπεί μονάχα οι πρώτοι τέσσερις). Για να δείτε τις προεπισκοπήσεις τους, επισκεφθείτε τη σελίδα Skins. […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: