GVR UMC, Αγώνας 9ος (XRT@BL1)

6 02 2007

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΤην Κυριακή 28 Ιαν 2007 στην πίστα Blackwood με το πισωκίνητο XRT το GVR UMC μπήκε στην τελευταία του φάση, μιας και μετά από 4 αγώνες με αυτό το αυτοκίνητο θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Όλοι οι συμμετέχοντες προσπάθησαν να προετοιμαστούν όσο καλυτέρα γινόταν μιας και δεν είναι εύκολο να οδηγείς καθαρά ένα τόσο δύσκολο αυτοκίνητο επί 20 γύρους.

Τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά έδειχναν ότι αρκετοί οδηγοί δεν ήταν σε φόρμα ή ότι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δαμάσουν το XRT. Ξεχώρισαν οι migf1 και kaynd, με τον πρώτο να σημειώνει ρεκόρ πίστας και προσωπικό ρεκόρ.


Μετά τη λήξη των προκριματικών οι οδηγοί ξεκίνησαν να πάρουν τις θέσεις τους στη γραμμή εκκίνησης σε αντεστραμμένη σειρά από την κατάταξη των προκριματικών:
1) Jrixm8, 2) Harogeo, 3) Rhs, 4) Istrios, 5) Sisman 6) Vrachos 7) kaynd, 8) migf1.

Για μια ακόμα φορά το γνωστό πλέον σε όλους μας πρόβλημα lag έκανε την εμφάνιση του στην πρώτη στροφή του αγώνα δημιουργώντας διάφορες επαφές και συγκρούσεις, στερώντας έτσι τη δυνατότητα από τον kaynd να πλησιάσει βαθμολογικά τον migf1. Εγκατέλειψε οικειοθελώς προτού προλάβει να συμπληρώσει μισό γύρο.

Ο Harogeo κάνοντας τον καλύτερο μέχρι στιγμής αγώνα του, κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη νίκη, ανοίγοντας έτσι και τη βαθμολογική του διαφορά από τον Rhs. Ο Sisman μετά από πάρα πολλές μάχες διαρκείας με τον Rhs (και όχι μόνο) έφτασε τον Harogeo και τον πίεσε επί πολλούς γύρους χωρίς όμως να καταφέρει να τον περάσει και έτσι τερμάτισε δεύτερος. Ο migf1, μετά από τη συντριβή που υπέστη όταν λόγω lag χτυπήθηκε από πίσω, έδειξε τα δόντια του και πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του. Αλλά η καθυστέρηση από τους δύο πρώτους οδηγούς ήταν μεγάλη και ίσα που πρόλαβε να μπλεχτεί στην κόντρα τους στους τελευταίους γύρους, χωρίς να προλάβει να κερδίσει όμως άλλες θέσεις.

Ο Rhs κάνοντας έναν πολύ μέτριο αγώνα δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε την τρίτη θέση μετά το προσπέρασμα του Sisman, και τερμάτισε τέταρτος. Ο Vrachos, μετά τη σύγκρουση της πρώτης στροφής (λόγω lag) και παρά την ταχύτητα του, δεν κατάφερε να πιάσει ρυθμό. Κατά διαστήματα έφτανε τον Rhs χωρίς όμως να τού δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Πίσω από τον Vrachos τερμάτισε ο Istrios που και αυτός δεν είχε καταφέρει να βολευτεί ακόμα με το XRT ενώ τελευταίος τερμάτισε ο Jrixm8 που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με εξόδους, lag και ατυχήματα, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να σημειώσει προσωπικό ρεκόρ!

Οι Harogeo και migf1 ήταν οι ευνοημένοι αυτού του αγώνα, αφού κατάφεραν να αυξήσουν τη βαθμολογική τους διαφορά από τους kaynd και Rhs, αντίστοιχα. Πολύ καλός αγώνας και για τον Sisman, ενώ οι Vrachos, Istrios και Jrixm8 δεν τα κατάφεραν όπως θα ήθελαν και σίγουρα μπορούσαν.

Λεπτομερείς πίνακες βαθμολογίας και στατιστικών θα βρείτε στο σχετικό θέμα του φόρουμ μας.


Ενέργειες

Information

Σχολιάστε