GVR UMC, Αγώνας 8ος (XRG@BL2R)

5 02 2007

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΟλοκληρώθηκε στις 17 Ιανουαρίου ο 8ος αγώνας του GVR UMC με προβλήματα και λιγοστές συμμετοχές, προφανώς λόγω του δύσκολου combo, αφού από τους έξι συμμετέχοντες παραβρέθηκαν στην πίστα οι πέντε και τερμάτισαν οι τέσσερις.

Τα προβλήματα με το lag άρχισαν από τα προκριματικά, στην ανάποδης φοράς χωμάτινη διαδρομή της Blackwood.


O Rhs έχασε επτά από τα δεκαπέντε λεπτά των κατατακτηρίων μένοντας από σύστημα μετάδοσης πληροφοριών (DSL) και αναγκάστηκε να το αλλάξει (dial-up). Ο kaynd στα ελεύθερα δοκιμαστικά αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα αλλά πρόλαβε και το έλυσε. Όλοι οι οδηγοί έδειχναν να κινούνται σε παρόμοιους χρόνους, αλλά στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά ο kaynd έδειξε τον πραγματικό του εαυτό πραγματοποιώντας απανωτά P.B. (personal best), θέτοντας έτσι νέα στάνταρ.

Με αντίστροφη σειρά, όπως πάντα, βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης πρώτος ο Harogeo, δίπλα του ο Rhs, στην τρίτη θέση ο Vrachos , στην τέταρτη ο migf1 και στην πέμπτη ο pole man kaynd.

Από την εκκίνηση ο Harogeo κατάφερε να στρίψει πρώτος και να παραμείνει εκεί μέχρι τον τερματισμό του αγώνα, χωρίς να δεχτεί ουσιαστική πίεση από κανένα οδηγό. Ο Rhs δεν κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον μανιασμένα γρήγορο kaynd, παρά τα πολλά λάθη του τελευταίου και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ο migf1 με τον Vrachos είχαν μια σύγκρουση στην Κ2 από τον πρώτο γύρο και έμειναν πολύ πίσω με σχεδόν κατεστραμμένες αναρτήσεις, χωρίς να μπορούν να καλύψουν τη διαφορά που είχε δημιουργηθεί. Τραγικός επίλογος η εγκατάλειψη του Vrachos από αποσύνδεση στον 9ο γύρο!

Τον αγώνα αυτόν μάλλον θα τον θυμάται μόνο ο (πανάξιος) νικητής του, ο Harogeo κι ενδεχομένως ο kaynd που σημείωσε απανωτά προσωπικά ρεκόρ χρόνων, αφού κατά τα άλλα αποτέλεσε μια μάλλον αδιάφορη παρένθεση στο πρωτάθλημα όπως φάνηκε από τις λιγοστές συμμετοχές.

Αναλυτικούς πίνακες βαθμολογίας και στατιστικών θα βρείτε στο σχετικό θέμα του φόρουμ μας.


Ενέργειες

Information

Σχολιάστε