Η GVR στο OLFSL Reverse Rumble (The Original LFS League)

11 02 2007

Σε λίγες ώρες ξεκινάει ο πρώτος αγώνας της σεζόν 2007 Reverse Rumble στο OLFSL (The Original LFS League), ένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα, διεθνή, πρωταθλήματα για το LFS. Για φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 200 ατόμα και το ημερολόγιο περιλαμβάνει 12 αγώνες που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του ερχόμενου Οκτωβρίου (με 2μηνη καλοκαιρινή διακοπή).

Στον πρώτο, χωμάτινο, αγώνα με το τετρακίνητο RB4 θα εκκινήσουν 136 οδηγοί (σημειώστε όμως πως το OLFS δεν είναι κλειστό πρωτάθλημα, που σημαίνει πως στην πορεία μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή κι άλλοι οδηγοί). Ανάμεσά τους και 6 οδηγοί της GVR, με τους istrios, kaynd και Harogeo να τρέχουν στο πρώτο pool (!) τον kkot στο πέμπτο pool και τους Jonas και Vrachos στο έκτο pool. Ο migf1 μέχρι και το βράδι της Πέμπτης βρισκόταν στο πρώτο pool, αλλά τελικά του προέκυψε δουλειά για το απόγευμα της Κυριακής με αποτέλεσμα να σταματήσει τη προπόνηση και να αποσύρει το χρόνο του (όποιος κρατήσει ανεβασμένο το χρόνο του και δεν εμφανιστεί στον αγώνα τιμωρείται με αφαίρεση 40 βαθμών).

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα pools για τον πρώτο αγώνα της σεζόν. H GVR και η Σουηδική TPC είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν από 3 οδηγούς στο πρώτο pool, αν και οι Σουηδοί είναι εμφανώς ταχύτεροι, αλλά και εμπειρότεροι.

Για όσους δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες του OLFSL, οι αγώνες γίνονται κάθε 2η Κυριακή και οι οδηγοί ανεβάζουν χρονμετρημένες, offline, προσπάθειές τους μέχρι το βράδι της Παρασκευής που προηγείται του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο καθορίζεται η σειρά εκκίνησης και επειδή το πλήθος των οδηγών είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τον αριθμό των οδηγών που μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα, χωρίζονται σε pools. Οι ταχύτεροι τρέχουν στο πρώτο pool, οι αμέσως επόμενοι στο δεύτερο pool και ούτω καθ’ εξής. Αυτός ο διαχωρισμός εκτός του ότι λύνει το τεχνικό πρόβλημα των ταυτόχρονων συμμετοχών, δίνει παράλληλα την ευκαιρία σε όλους να τρέξουν τον αγώνα με αντιπάλους ίδιου επιπέδου από πλευράς επιδόσεων.

Η βαθμολογία είναι συνάρτηση των pools, με το πρώτο να βαθμολογείται υψηλότερα από το δεύτερο, το οποίο με τη σειρά του βαθμολογείται υψηλότερα από το τρίτο και πάει λέγοντας. Δείτε τον πίνακα που παρουσιάζει αναλυτικά το σύστημα βαθμολογίας.

Επίσης υπάρχουν ξεχωριστές κατατάξεις για Χώρες, Ομάδες και Οδηγούς (ατομικά), που προκύπτουν από τη βαθμολογία του κάθε αγώνα. Για να βαθμολογηθεί μια ομάδα σε έναν αγώνα οφείλει να κατεβάσει τουλάχιστον 3 οδηγούς της.

Από φέτος το OLFSL σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες απο επιλεγμένα pools, μέσω του OLFSLtv. Θα χρειαστείτε είτε το Winamp είτε το VLC και το VP6 VFW Codec for NSV.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για το δυναμικό τους ντεπούτο στα χρονομετρημένα του OLFSL!

Τους ευχόμαστε αντίστοιχη και μεγαλύτερη επιτυχία στον αγώνα!


Ενέργειες

Information

4 Σχόλια

12 02 2007
parafonos

Χμ …

12 02 2007
parafonos

Γέρους δέχεστε;

12 02 2007
kaynd

Δεν έχουμε βάλει όριο ηλικίας. 🙂

Δεχόμαστε οποιονδήποτε πληρεί κάποιες βασικές προϋποθέσεις.

Tips & Tricks για το LFS

12 02 2007
migf1

Όχι μόνο δεχόμαστε, αλλά τους κάνουμε και παρέα! Συχνά μάλιστα καθόμαστε και αναπολούμε μαζί π.χ. εποχές ΕΊΡΤ και ΥΕΝΕΔ στην τηλεόραση, Πετρίδη στο ραδιόφωνο και… Βέμπο στο γραμμόφωνο 🙂

Για να καταλάβεις: http://gvr.gameplanet.gr/viewtopic.php?t=42&postdays=0&postorder=asc&start=0

Σχολιάστε